Kıbrıs

Güncel

Neredekal.Com’a Brandverse Awards’tan altın ödül

Neredekal.com, Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliği ile düzenlenen Brandverse Awards’ta SocialBrands Veri Analitiği Bölümü Tur Şirketleri kategorisinde Altın ödülün sahibi oldu.

20 Haziran 2023 Saat: 09:40
Neredekal.Com’a Brandverse Awards’tan altın ödül
Neredekal.Com’a Brandverse Awards’tan altın ödül

Neredekal.Com’a Brandverse Awards’tan altın ödül

SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri, tüm sektörlerden markaların yıl boyunca sosyal medya performanslarını tamamen tarafsız ve veriye dayalı olarak hazırlanan SocialBrandsSosyal Medya Marka Endeksi sonuçlarına göre değerlendirerek vermektedir. Bir yıl boyunca 50 binden fazla markanın sosyal medya hesabı analitik olarak incelenmektedir. Takipçi sayısı, takipçi artışı, paylaşılan ileti sayısı, ileti türleri, elde edilen etkileşim ve etkileşim türleri gibi birçok farklı veride bu kapsamda değerlendirilmektedir.

Genel Müdürü Gökhan Sivrikaya ödülle ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin otel ve villa arama, karşılaştırma platformu Neredekal.com üst üste üç yıldır altın ödülün sahibi oluyor. Bu da büyüyerek, gelişerek gösterdiğimiz başarının bizim için somut bir göstergesidir. Tur Şirketleri kategorisinde Türkiye’nin en çok takip edilen platformu olmaktan gurur duyuyoruz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve bu ödülü almamızı sağlayan Neredekal.com kullanıcılarına, takipçilerine teşekkür ediyorum.” diyerek mutluluğu dile getirdi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız