Kıbrıs

Acentalar

Obilet’e En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü

Obilet’e Üst Üste 4. Kez En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü verildi.

20 Şubat 2024 Saat: 10:56
Obilet’e En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü
Obilet’e En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü

Obilet’e En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü

Türkiye’nin en büyük müşteri memnuniyeti ölçüm platformu Şikayetvar.com tarafından düzenlenen “9. A.C.E. Awards - Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri”nde online seyahat biletleme uygulaması Obilet, “Seri İlan” kategorisinde en yüksek “Müşteri Deneyim Endeksi” puanını elde ederek Diamond (Elmas) ödülün sahibi oldu. Geçtiğimiz yıllarda bu ödülü “Bilet Siteleri” kategorisinde kazanan Obilet, bu sene Şikayetvar’ın yeni kategorilendirmesi ile “Seri İlan” kategorisinde yer alarak üst üste 4. kez Diamond (Elmas) ödüle layık görüldü. Söz konusu Müşteri Deneyim Endeksi puanı belirlenirken, markaların cevaplama hızı, şikâyet oranı, çözüm hızı, memnuniyet düzeyi, teşekkür oranı ve marka sadakati oranları dikkate alındı.

 

Obilet’in bu başarısında yıllardır müşteri iletişim kanallarına yaptığı yatırımlar önemli rol oynuyor. Obilet’in an itibarıyla Türkçe, İngilizce, Rumence, Sırpça, Bulgarca ve İspanyolca dillerinde 7/24 hizmet verdiği müşteri iletişim kanalları bulunuyor. Ayrıca IVR ve Chatbot gibi teknolojileri de sistemine entegre ederek birçok kullanıcısının problemlerine kaynağında hızlı bir şekilde çözüm bulabiliyor. Entegre edilen yeni teknolojiler aynı zamanda kullanıcı sorunları arasında bir önceleme mekanizması oluşturulmasına yardım ederken, müşteri memnuniyeti daha başarılı bir şekilde korunmuş oluyor.

 

Müşteri memnuniyetinde Türkiye’nin en prestijli ödülü

Markaların şikâyet yönetimindeki başarılarının ödüllendirildiği A.C.E Awards kapsamında Şikayetvar, müşterilerle yapılan yaklaşık 1.5 milyon anketin sonuçlarına göre puanlama yapıyor. 60 farklı kategoriden müşteri deneyimini en iyi şekilde yöneten ulusal ve uluslararası markalara ödülleri veriliyor. Her kategoriden Diamond, Gold ve Silver olmak üzere 3 kategoride ödüller sahibini buluyor. Şikayetvar A.C.E. Awards - Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri bu alanda Türkiye’deki en prestijli ödül olarak kabul ediliyor. 

 

Obilet hakkında

2012 yılında seyahat teknolojileri alanında İstanbul’da kurulan Obilet, anlaşmalı olduğu yüzlerce otobüs operatörü, feribot ve havayolu şirketinin yanı sıra araç kiralama ve otel rezervasyonu gibi seçenekleriyle uçtan uca çözümler sunan “seyahat biletleme uygulaması” olarak hizmet veriyor.  Yurt içinde edindiği deneyimi yurt dışı pazarlara da taşıyan Obilet, Romanya ve Sırbistan’daki iştirakleriyle 50’den fazla ülkenin şehirlerarası otobüs bileti satışlarına aracılık ederek global pazardaki varlığını genişletiyor. Obilet, SimiliarWeb verilerine göre dünyada en çok ziyaret alan ilk 2 online otobüs biletleme platformu arasında yer alırken, global çapta ise en çok ziyaret alan ilk 10 online seyahat biletleme platformu arasında bulunuyor. Obilet, seyahat teknolojileri alanındaki çalışmalarıyla “Deloitte Technology Fast 50 Turkey” listesinde en hızlı büyüyen teknoloji girişimleri arasında yıllardır üst sıralardaki yerini koruyor. Müşteri memnuniyeti alanında ise Şikayetvar tarafından düzenlenen “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri”nde yıllardır “Elmas Ödül”ün sahibi. 

Etiketler: obilet,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız