Kıbrıs

Dünya

Parıltı Görmeyen Çocuklar ile özgürlüğe yelken açtı

Görmeyen ve az gören çocukları, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği ile el ele verdi. Çocuklar, Four Points by Sheraton yelken takımı ile özgürlüğe yelken açtı.

23 Nisan 2023 Saat: 15:03
Parıltı Görmeyen Çocuklar ile özgürlüğe yelken açtı
Parıltı Görmeyen Çocuklar ile özgürlüğe yelken açtı

Parıltı Görmeyen Çocuklar ile özgürlüğe yelken açtı

Er Yatırım bünyesinde yer alan ve dünyanın en büyük uluslararası otel zinciri Marriott’un markalarından biri olan Four Points by Sheraton, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı.

 Özellikle bebeklik, çocukluk ve yetişkinlik çağında, doğuştan ya da sonradan görme engeli olan çocukları bağımsız yaşama hazırlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren yardım kuruluşu ile el ele veren oteller zinciri, bu kez de çocukları gülümsetmek amacıyla kollarını sıvadı.

 Çocuklara özel, bayram gibi bayram!

Türkiye’de, görme engelli çocuklar özelinde kurulmuş ilk ve tek yardım kuruluşu olan Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği ile bir araya gelen Four Points by Sheraton, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, görme engelli minikleri yelken gezisine çıkardı.

 Çocuklar ilk kez yelken ile tanışacak

6. ve 7. sınıf öğrencilerinin katılım gösterdiği etkinlikte, öğrencilere eşlik eden sorumlu bir eğitmen de yer aldı. Çocuklar, Four Points by Sheraton yelken takımı ile birlikte çıktıkları mavi yolculukta, yelkenle ilk kez tanışmış oldu

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız