Kıbrıs

Gastronomi

Raffles İstanbul’un Yiyecek ve İçecek Direktörü Turgay Toygar Oldu

Turgay Toygar, 6 Mart 2023 tarihi itibarıyla Boğaz'a nazır konumu ve fark yaratan hizmet anlayışıyla dünya gezginlerini ağırlayan Raffles İstanbul’un Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak göreve başladı.

31 Temmuz 2023 Saat: 12:44
Raffles İstanbul’un Yiyecek ve İçecek Direktörü Turgay Toygar Oldu
Raffles İstanbul’un Yiyecek ve İçecek Direktörü Turgay Toygar Oldu

Raffles İstanbul’un Yiyecek ve İçecek Direktörü Turgay Toygar oldu

Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Turgay Toygar, birçok uluslararası yiyecek ve içecek atölye eğitim programını tamamladı. Son olarak Cornell Üniversitesi Food and Beverage Management (Yiyecek ve İçecek Yönetimi) sertifika programını başarıyla bitiren Turgay Toygar, kariyeri boyunca Türkiye ve yurt dışında önde gelen turizm işletmelerinde görev aldı. Profesyonel hayatına Hakkasan İstanbul ile başlayan, daha sonra Emirates Palace Kempinski Abu Dhabide aynı grubun restoran açılışında 1 yıl süreyle görev yapan Toygar, sırasıyla The Edition Hotel Istanbul, Raffles Istanbul, Fairmont Quasar Istanbul otellerinin açılış öncesi ekibinde yer aldı. Restoran Direktörü olarak Ritz-Carlton Dohada görev alan Toygar, 2019-2023 yılları arasında St. Regis Istanbulda Yiyecek ve İçecek Direktör Yardımcısı ve sonrasında Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak çalıştı. Aynı dönem içerisinde, Marriott Otelleri F&B Advisory Board Member görevini de eş zamanlı olarak sürdürdü.

 

Daha önce 2014 yılında Raffles Istanbulun açılış ekibinde görev alan Turgay Toygar, Yiyecek ve İçecek Direktörü görevinde tekrar Raffles ailesine katıldı. 

Etiketler: Turgay Toygar,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız