Kıbrıs

Dünya

Runtalya, yaraları sarmak için koşuyor

Uluslararası Runtalya Maratonu, bu yıl daha da büyük bir farkındalık oluşturma hedefiyle , yaraları sarmak için koşuyor.

2 Mart 2023 Saat: 10:23
Runtalya, yaraları sarmak için koşuyor
Runtalya, yaraları sarmak için koşuyor

Runtalya, yaraları sarmak için koşuyor

 Uluslararası Runtalya Maratonu, bu yıl daha da büyük bir farkındalık oluşturma hedefiyle gerçekleşecek.  Maraton, yarı maraton, 10 km ve 10 km takım mesafelerine, "1 ADIM 1 HAYAT" adlı 2 km'lik farkındalık koşusu da 18. Runtalya Maratonuna eklendi.

 2 km’lik bu farkındalık koşusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanı sıra olimpiyat madalyalı sporcularımız da katılacak.

AFAD’a veya AFAD koordinasyonundaki sivil toplum kuruluşlarına bağış yapan 7'den 70'e her vatandaşımızın ücretsiz katılabileceği bu anlamlı proje için kayıtlar ilgiyle devam ediyor.

Turset Proje Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Emeklioğlu “Gençlik ve Spor Bakanı  ile Antalya Valiliği koordinesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği, Antalya’daki Kurum ve Kuruluşların desteği ile projelendirilen 5 Mart 2023’te gerçekleşecek bu anlamlı koşuya başta Antalya Halkımızı ve tüm Türkiye’yi davet ediyoruz “dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız