Kıbrıs

Kültür Sanat

Sanat ve Hayatın Buluştuğu "Ofis'te Sanat" Sergisi

Toplumun sanat alanındaki ihtiyaçları doğrultusunda, sanatsal ve estetik yönü güçlü sanatsal çalışmaların sergilendiği Ofiste Sanat sergileri ile topluma sanatsal anlamda katkı sağlamayı hedefliyor.

10 Ocak 2024 Saat: 21:43
Sanat ve Hayatın Buluştuğu Ofiste Sanat Sergisi
Sanat ve Hayatın Buluştuğu "Ofis'te Sanat" Sergisi

Sanat ve Hayatın Buluştuğu "Ofis'te Sanat" Sergisi

NHA /KocaeliKültür ve sanat etkinliklerine yeni alan açan bir sigorta şirketi ve ona destek veren Kandemir Sigorta, Ofis'te Sanat olgusunu hayata dair etti. 

   Kandemir Sigorta, sanatı desteklemeye devam ederek 2010 yılından beri görsel sanatın izleyiciyle buluşmasına olanak sağlıyor. Şirketin kurucusu Ercan Kandemir ile Projenin Sanat Danışmanı Nalan Kumlalı Atahan sanatseverleri iş yerlerinde sanatla buluşturmayı hedefleyen bu özel projeyi başlatarak sanatseverlere benzersiz bir deneyim sunmaya devam ediyor.

 Ofis'te Sanat Misyonu: Sanatı Günlük Hayata Taşımak

Ofiste Sanat projesi, insanların yoğun iş temposu içinde sanat etkinliklerine zaman ayıramadığı gerçeğinden yola çıkarak, sanatı daha erişilebilir kılmayı amaçlıyor. Sanatseverleri farklı bir çevrede sanatla buluşturarak günlük hayatın içine taşımayı hedefleyen bu projede, sanat eserleri iş yerlerinde sergileniyor ve bu özgün inisiyatif "Ofis'te Sanat" olarak adlandırılıyor. Toplumun sanat alanındaki ihtiyaçları doğrultusunda, sanatsal ve estetik yönü güçlü sanatsal çalışmaların sergilendiği Ofiste Sanat sergileri ile topluma sanatsal anlamda katkı sağlamakta.

 13.yılında 59 sergiye ev sahipliği yapan Ofiste Sanat

2010 yılından bu yana İzmit’te sanatı ve sanatseverlerle buluşturuyor. Resim, heykel, seramik, ebru, hat, naht, karikatür ve fotoğraf alanında eserler üreten çok sayıda yerli ve yabancı sanatçıyı ağırlıyor.

Sanatçı Özcan Taras Serüven adlı fotoğraf sergisine olan ilgiden dolayı memnuniyetini ifade etti.

  

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız