Kıbrıs

Kültür Sanat

Sanat ve Turizmin tutkusunu, Ayşe Kaynarcalı taçlandırıyor

sanat ve turizm tutkusunu ateşleyen projelere imza atan Ayşe Kaynarcalı, bu iki tutkusunu harmanladığı Sanatla Randevu markasıyla turizm ve sanatın kesişim noktasında yer alıyor.

22 Ağustos 2023 Saat: 12:13
Sanat ve Turizmin tutkusunu, Ayşe Kaynarcalı taçlandırıyor
Sanat ve Turizmin tutkusunu, Ayşe Kaynarcalı taçlandırıyor

Sanat ve Turizmin tutkusunu, Ayşe Kaynarcalı taçlandırıyor

Ayşe Kaynarcalı’nın 1990 yılında bir turizm firmasında çalışması ile başlayan turizm tutkusu, aynı yıl aldığı eğitimler ve seminerlerle birlikte daha da körüklendi. Tutkusunu daha da ileriye taşımak isteyen Kaynarcalı Profesyonel Turist Rehberi Belgesi almaya hak kazandı.

 

1992-2010 yılları arasında Garanti Bankası, Interbank ve Citibank gibi büyük bankalarda üst düzey yöneticilik yapan Ayşe Kaynarcalı, 2010 yılında bankacılık sektöründen ayrılıp asıl tutkusu olan turizm alanına yöneldi.

 

İş ortağı ile birlikte kurduğu turizm şirketi ile 13 yıllık bir tecrübeyle kültür turları düzenleyenAyşe Kaynarcalı, 2017 yılında en büyük tutkusu olan sanatı turizmle harmanlayan “Sanatla Randevu” markasını iş ortağı Yonca Ebuzziya ile birlikte yarattı.

 

Sanat İyileştirir, Sanat Birleştirir” mottosu ile ortaya çıkan “Sanatla Randevu”, sanatseverler için hem yurt içinde hem yurt dışında eşsiz deneyimler sunma hedefiyle yaratılan alanındaki öncü markalardan biri.

     

“Kişileri ve hikayeleri bir araya getiriyor ve unutulmayacak tecrübelere dönüştürüyoruz.”

 

“Sanatla Randevu” projesi ile sanatın farklı dallarına ev sahipliği yapan destinasyonlara programlar düzenleyen Kaynarcalı, gezilerini alanlarında ün salmış uzman rehberler ve sanat tarihi danışmanlarının anlatımıyla gerçekleştirerek sanat tutkunu gezginlere unutulmayacak deneyimler sunuyor.

 

Ayşe Kaynarcalı, “Sanatla Randevu” markasını; Sanatla Randevukapsamında; farklı tecrübeler yaşatacağına inandığımız seyahat noktalarını, mekanları, kişileri ve hikayelerini bir araya getirerek programlar çıkarıyor ve unutulmayacak tecrübelere dönüştürüyoruz.” şeklinde tanımlıyor.

 

Ayşe Kaynarcalı’nın 13 yılı aşkın tecrübesi ile sanatı ve turizmi harmanlayan “Sanatla Randevu” markası hakkında daha detaylı bilgi almak ve uzman rehberlerle organize edilen sanat yolculuklarının bir parçası olmak için https://sanatlarandevu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız