Kıbrıs

Kültür Sanat

Sanatla randevu, Sanat tutkunlarını İstanbul’da bir araya getirdi!

Sanatla Randevu, 8-9 Kasım tarihlerinde İstanbul’da sanat sevelere tarihsel ve sanatsal bir deneyim sundu.

18 Kasım 2023 Saat: 23:13
Sanatla randevu, Sanat tutkunlarını İstanbul’da bir araya getirdi!
Sanatla randevu, Sanat tutkunlarını İstanbul’da bir araya getirdi!

Sanatla randevu, Sanat tutkunlarını İstanbul’da bir araya getirdi!

Sanatın ve tarihin sanatseverler ile buluşmasında önemli adımlar atan, sanat ve gezi tutkunlarını bir araya getiren Sanatla Randevu, her ay planlanan birçok etkinlikle benzersiz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Sanatla Randevu, 8 Kasım tarihinde Banu Küçüksubaşıile Artweeks Akaretler, 9 Kasım’da ise Banu Küçüksubaşı rehberliğinde Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nde sanat yolculuğuna çıkardı.

Ayşe Kaynarcalı öncülüğünde hayata geçirilen Sanatla Randevu, sanat aşıklarını, sanatın kökleriyle tanıştıran bir oluşum görevi üstlenmeye devam ediyor. Sanatla Randevu, sanatı ve gezerek keşfetmeyi sevenleri bu kez de İstanbul’da sanat yolculuğuna çıkardı.

8 Kasım günü, bu yıl 8’incisi düzenlenen Artweeks Akaretler de katılımcılara yerli ve yabancı sanatçıların farklı disiplinlerdeki eserlerini keşfetme imkânı sundu. Sanatla Randevu, sanatseverleri tarihi ve özgün dokusuyla Sıraevler’de yer alan Artweeks Akaretler de Banu Küçüksubaşı rehberliğinde sanat meraklılarını bir araya getirdi.

Sanatla Randevu, 9 Kasım tarihinde ise sanatseverleri Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nde sanat yolculuğuna çıkardı. Banu Küçüksubaşı rehberliğinde gerçekleşen sanat yolculuğuna Yonca Ebüzziya da katıldı. Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla 29 Ekim tarihinde kapılarını açan Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi, sanat dünyasına ışık tutan özel ve zengin koleksiyonu ile ziyaretçilerini ağırladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız