Kıbrıs

Oteller

Şanlıurfa’nın tarihi hazineleri otel konforunda sunuluyor

Otelcilik konseptinde sektöre örnek olacak tarihi sorumluluğunu hizmete dönüştüren DoubleTree by Hilton dikkat çekiyor.

26 Şubat 2024 Saat: 10:06
Şanlıurfa’nın tarihi hazineleri otel konforunda sunuluyor
Şanlıurfa’nın tarihi hazineleri otel konforunda sunuluyor

Şanlıurfa’nın tarihi hazineleri otel konforunda sunuluyor

Şanlıurfa, neolitik dönemin izlerini taşıyan 81 yeni eserle zenginleşirken, DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, bu tarihi hazineleri misafirlerine uluslararası beş yıldızlı konfor kalitesiyle sunuyor.

Geçtiğimiz hafta kapılarını açan Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi ve Haleplibahçe Mozaik Müzesi, 11 ay süren sel sonrası tadilatın ardından şehrin kültürel canlanmasına öncülük ediyor. Göbeklitepe ve Karahantepe kazılarından yakın zamanda elde edilen 81 neolitik yeni eser de müzelerde ziyaretçilerini bekliyor. Şanlıurfa'nın tarih ve kültür zenginliklerini keşfetmek isteyenler için DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, konfor ve kalitenin yanı sıra neolitik dönemin büyüsünü de yaşatıyor. Lobisinden, yemek alanlarına, odalara, koridorlara DoubleTree by Hilton Şanlıurfa tüm alanları, yerel genç sanatçıların imzasını taşıyan eserlerle donatılmış, özellikle Göbeklitepe'nin etkileyici izlerini taşıyan dekorasyonuyla tarih ve sanatsever misafirlere benzersiz bir deneyim sunuyor.

 Şanlıurfa'nın kültür zenginliklerini keşfetmek isteyenler için ideal bir konaklama noktası olan DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, tarihi ve kültürel mirasıyla öne çıkan Göbeklitepe, Karahantepe, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi ve Haleplibahçe Mozaik Müzesi'ne kolay erişim sağlıyor. Tarih kokan mistik havasının yanı sıra doğal güzellikleri ile Türkiye’nin görülmesi gereken şehirleri arasında yer alan Şanlıurfa’da gastronomi, konfor, kalite ve sağlık hizmetleriyle benzersiz hizmet veren DoubleTree by Hilton, şehrin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli.

 DoubleTree by Hilton Şanlıurfa; 190 odalı konaklama kapasitesi, 1.000 kişilik geniş etkinlik alanı, 1.600 metrekarelik sağlık merkezi ve birçok farklı yeme-içme alteratifleriyle misafirlerini ağırlarken; çağdaş teknoloji ile sanatı buluşturuyor, bölgenin kültürel değerlerinden izler taşıyan sanat eserlerine de ev sahipliği yapıyor. Lobisinde su, toprak, ateş ve hava elementlerinin dördünü de buluşturan dekorasyonuyla, ruhu dinginleştirici güce sahip olan DoubleTree by Hilton Şanlıurfa; Balıklıgöl ve tarihi Şanlıurfa'ya 6 km, Göbeklitepe'ye 19 km, havalimanına 35 km uzaklıkta, binlerce yıllık tarihi ve farklı kültürlerin beşiği olan Şanlıurfa'nın yeni yaşam merkezinde konumlanıyor.

 Şehrin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli olan DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, gastronomi, konaklama ve sağlık alanlarındaki üstün hizmetiyle sadece turistik gezi amaçlı değil, aynı zamanda iş seyahatleri için de ideal bir tercih olma özelliğini sürdürüyor.

 

 DoubleTree by Hilton Şanlıurfa:

 DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, 17’si süit 190 misafir odası, BigChefs Restaurantı, Starbucks köşesi, toplamda 1150 kişi kapasiteli toplantı ve etkinlik alanları ve 1600 m2’lik Spa Soul ile Şanlıurfa’nın ilk uluslararası 5 yıldızlı oteli. Vimsa Grup yatırımıyla Şanlıurfa’nın yeni yaşam merkezlerinden Esentepe’de konumlanan otel, Balıklıgöl ve tarihi Şanlıurfa'ya 6 km, Göbeklitepe'ye 19 km, Şanlıurfa GAP Havalimanı’na ise 35 km uzaklıkta bulunuyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız