Kıbrıs

Güncel

Sapanca'ya, turizmci belediye başkan aday

30 yıldır Sapanca’da turizmcilik ile uğraşan, Sapanca’ya turizmde kattığı değerlerle bilinen, sevilen ve sayılan iş adamlarından olan Alpaslan Kılıç; İYİ Parti Sapanca Belediye Başkanlığı için harekete geçti

9 Aralık 2023 Saat: 17:56
Sapancaya, turizmci belediye başkan aday
Sapanca'ya, turizmci belediye başkan aday

Sapanca'ya, turizmci belediye başkan aday

Turizmin gözde merkezlerden biri olan sapanca'yı seçim heyecanı sardı.

İYİ Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Alpaslan Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında sahalara hızla indi. “Sapanca’da bir dip dalga söz konusu” diyen Başkan adayı, Sapanca halkıyla kucaklaştı.

Yaklaşık 30 yıldır Sapanca’da turizmcilik ile uğraşan, Sapanca’ya turizmde kattığı değerlerle bilinen, sevilen ve sayılan iş adamlarından olan Alpaslan Kılıç; İYİ Parti Sapanca Belediye Başkanlığı için harekete geçti. Sapancalı halkla birebir temas kurmak ve onların beklentilerini öğrenmek adına ilçedeki STK, kurum ve esnaf ziyaretlerine başladı.

 Sapancalı halkının yerel yönetimden beklentilerini anlamaya ve not almaya odaklanan Kılıç, esnafın çay eşliğindeki muhabbetine ortak oldu. “Sapanca’da mahalle mahalle, ev ev gezerek; sıkılmadık el, görülmedik yüz ve kucaklamadık bir beden bırakmayacağız” diyen Kılıç, esnaf gezisinin ardından açıklamalarda bulundu. Turizmci gözüyle ilçeyi değerlendiren aday, Sapanca’nın hem turizm yönünden hem de sosyal anlamda gelişime ve değişime ihtiyacı olduğuna işaret etti. Esnaftan ve halktan çok güzel dönüşler aldığını belirterek şu sözlerle kendisini ifade etti;

  “Sapancalı halkımız bizi çok güzel güler yüzle karşıladı. Özellikle Sapanca’da bir dip dalga söz konusu. Esnaflarımız bizi dikkatle dinliyor, aynı şekilde biz de öyle dinleyerek sorunlarını ve görüşlerini not alıyoruz. Sapanca’mız için en iyisini nasıl yaparız, her zaman bunun peşindeyiz. Gerek işin uzmanından destek alacağımız gibi, Sapanca halkımızı da dinlemekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız