Kıbrıs

Dünya

Setur’dan Ramazan Bayramı’na özel öneriler!

Setur, ara tatil ve 23 Nisan ile birleşerek özellikle çocuklar için yaz dönemi öncesi son bir dinlenme imkanı sunan Ramazan Bayramı’nda, ailelere ve bireylere özel öneriler sunuyor.

19 Nisan 2023 Saat: 01:09
Setur’dan Ramazan Bayramı’na özel öneriler!
Setur’dan Ramazan Bayramı’na özel öneriler!

Setur’dan Ramazan Bayramı’na özel öneriler!

Koç Topluluğu şirketlerinden Setur; bu sene ara tatil ile birleşen Ramazan Bayramı’nı, aileleri ve sevdikleriyle birlikte değerlendirmek isteyenlere çok özel öneriler sunuyor. Yurt içinde Ege ve Akdeniz ön plana çıkarken, yurt dışına ilgi her geçen gün artıyor.

Müşteri memnuniyetinde üst üste 3. kez turizm sektörü birincisi* olan Setur, ara tatil ve 23 Nisan ile birleşerek özellikle çocuklar için yaz dönemi öncesi son bir dinlenme imkanı sunan Ramazan Bayramı’nda, ailelere ve bireylere özel öneriler sunuyor. Bu sene 20 Nisan -23 Nisan tarihleri arasında denk gelen bayram döneminde yurt içinde Akdeniz ve Ege kıyı şehirleri; Kemer, Alanya, Side, Belek, Bodrum, Marmaris, Fethiye destinasyonları dikkat çekiyor. Doğa ile iç içe huzurlu bir tatil için Abant, Sapanca ve Bolu öneriliyor.  Yurt içinde bir gecelik konaklama kişi başı 500 TL - 10.000 TL arasında değişirken, çocuklu aileler için özel kampanyalara sahip oteller tercihlere etki ediyor.

Yurtdışına talep artıyor

Ramazan Bayramı dönemini yurt dışında değerlendirmek isteyenlere ise Avrupa ve Balkan turları öneriliyor. Yurtdışında en fazla ilgi gösterilen bölgeler ve şehirler İtalya’da Roma-Floransa-Venedik-Napoli, İspanya’da Endülüs-Madrid-Barcelona, Fransa’da Alsace-Güney Fransa ve Paris, Portekiz ve Orta Avrupa.  Avrupa ve Balkanların yanı sıra Fas, Ürdün, Mısır, Güney Afrika, Japonya, Tayland, Vietnam, Amerika, Küba en çok talep gören rotalar arasında bulunuyor. Turların fiyatları 499 euro-5690 euro arasında değişiyor. Seturfarkıyla sunulan yurt dışı turlarda bayram döneminde doluluk oranı yüzde 98’lere ulaşmış durumda. Vizesiz seçeneklere yönelen tatilseverlerin tercihlerinde, sahilleri ile dikkat çeken Sharm El Sheikh, Dubai ve Mauritius ön plana çıkıyor.

Setur’un sunduğu gemi turlarında ise; 6 gün süren, 4 ülkeden ve 3 başkentten geçen Tuna Nehri turu dikkat çekiyor. Tur fiyatı tam pansiyon olmak üzere 999 euro’dan başlıyor ve lüks kamara tercihine göre 1399 euro’ya kadar çıkabiliyor. Tatili gemi turu ile değerlendirmek isteyenlere önerilen bir başka popüler seçenek ise Akdeniz turu oluyor. Gemi turlarına ilgi bu sene beklentilerin üzerinde gerçekleşirken, turlarda yüzde 90’ı aşan doluluk oranı dikkat çekiyor.  

*“Müşteri memnuniyetinde sektör birinciliği, bağımsız araştırma şirketi SIA Insight’ın Eylül-Ekim 2022 döneminde 1.507 katılımcı ile, kantitatif araştırma yöntemleri kullanılarak 9 turizm acentesi üzerinden değerlendirilen müşteri memnuniyet araştırmasının toplam memnuniyet endeksi sonucuna göredir. Bu sonuca göre Setur, 2020 yılından bu yana üç yıldır müşteri memnuniyetinde kesintisiz lider konumda yer almaktadır.

 SETUR HAKKINDA

1965 yılında Koç Topluluğu şirketlerinden biri olarak kurulan Setur, turizm alanında yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü ile otel satışı, IATA uçak bileti satışı, vize hizmetleri, kongre ve seminer organizasyonları ve yurt dışı eğitim başlıklarında hizmetler sunuyor.

 Duty Free işletmeciliğinde Türkiye’nin en köklü ve en yaygın markası olan Setur Duty Free, tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında yaklaşık 22 bin metrekarelik alanda, 20 bölge 50 mağazasıyla gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği yapmaya devam ediyor.

 

Etiketler: Setur,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız