Kıbrıs

Dünya

Setur’dan Türkiye’nin En Kapsamlı Seyahat Acentesi Sadakat Programı

Sadakat Programı Koç Topluluğu şirketlerinden Setur, yeni sadakat programı Setur Extra ile müşterilerine benzersiz bir avantaj dünyası sunuyor.

6 Haziran 2023 Saat: 17:04
Setur’dan Türkiye’nin En Kapsamlı Seyahat Acentesi Sadakat Programı
Setur’dan Türkiye’nin En Kapsamlı Seyahat Acentesi Sadakat Programı

Setur’dan Türkiye’nin En Kapsamlı Seyahat Acentesi Sadakat Programı

Setur; seyahatin her alanına dokunan geniş ürün ve hizmet yelpazesini ek fırsatlar ve ayrıcalıklarla 200’e yakın yetkili satış acentesi, şubeler, online kanallar ve çağrı merkezi aracılığı üzerinden Setur Extra üyeleriyle buluşturuyor.

 Müşteri memnuniyetinde üst üste 3. kez turizm sektörü birincisi* olan Setur, sadakat programı Setur Extra ile üyelerine özel, harcadıkça puan kazanma ve bu puanları seyahatlerinde harcama fırsatı, ekstra indirimler ve kişiye özel ayrıcalıklar sunuyor. Türkiye’nin en geniş kapsamlı seyahat programı olan Setur Extra’ya üye olanlar, Setur farkıyla yapacakları yurt içi ve yurt dışı otel, tur paketi rezervasyonlarından kazanacakları puanların yanı sıra lansmana özel “Hoş Geldin İndirimi” ve farklı ayrıcalıklardan da yararlanıyor. Setur Extra üyeleri; arkadaşlarını ve yakınlarını programa davet ederek “Referans Kampanyası” kapsamında ekstra indirimlerden de faydalanabilecek.

 Ayrıcalıklar Kulübü

 “Seyahatin Kazandıran Programı Setur Extra"ya, Setur web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla üye olunabiliyor. Ayrıca Setur şubelerinden ve yetkili satış acentelerinden de üyelikler ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriliyor.

 Türkiye’nin en kapsamlı seyahat acentesi sadakat programı Setur Extra’yı tüketicilerin beklentilerine ve ihtiyaçlarına göre şekillendirerek hayata geçirdiklerini belirten Setur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Derya Gülünay; “Bu çok kapsamlı sadakat programı ile tüm müşterilerimize bizler için değerli olduklarını hissettirmek, Setur’la yapacakları seyahat deneyimlerini zenginleştirmek ve seyahatle keşfetmenin önünü açmak istiyoruz. Misafirlerimizin tercihlerine ve alışveriş alışkanlıklarına özel sunacağımız fırsatlar ile yarattığımız değeri artırmayı ve misafirlerimizle aramızdaki bağı daha da güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Setur Extra’nın farklı müşteri segmentleri ve hizmet noktaları için yeni kulüp ayrıcalıkları da çok yakın bir zamanda devreye alınacak.” dedi.

 Müşteri memnuniyetinde sektör birinciliği, bağımsız araştırma şirketi SIA Insight’ın Eylül-Ekim 2022 döneminde 1.507 katılımcı ile, kantitatif araştırma yöntemleri kullanılarak 9 turizm acentesi üzerinden değerlendirilen müşteri memnuniyet araştırmasının toplam memnuniyet endeksi sonucuna göredir. Bu sonuca göre Setur, 2020 yılından bu yana üç yıldır müşteri memnuniyetinde kesintisiz lider konumda yer almaktadır.

  SETUR HAKKINDA

1965 yılında Koç Topluluğu bünyesinde kurulan Setur, turizm alanında yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü ile otel satışı, IATA uçak bileti satışı, vize hizmetleri, kongre ve seminer organizasyonları ve yurt dışı eğitim başlıklarında hizmetler sunuyor.

 Duty Free işletmeciliğinde Türkiye’nin lider ve en yaygın markası olan Setur Duty Free, kara sınırları, deniz limanları ve havalimanlarıyla 22 bölgeye yayılan yaklaşık 21 bin metrekarelik alanda, 53 mağaza işletmeye devam ediyor.

Etiketler: Setur,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız