Kıbrıs

Dünya

Setur Duty Free, Edirne’de 4.mağazasını Pazarkule’de açtı

Setur Duty Free, Avrupa’ya açılan mağaza sayısını artırdı

26 Haziran 2023 Saat: 00:59
Setur Duty Free, Edirne’de 4.mağazasını Pazarkule’de açtı
Setur Duty Free, Edirne’de 4.mağazasını Pazarkule’de açtı

Setur Duty Free, Edirne’de 4.mağazasını Pazarkule’de açtı

Türkiye’nin ilk duty free markası Setur Duty Free, Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı Edirne’deki 4. mağazasını Pazarkule’de açtı. Son yıllarda turist sayısındaki artış nedeniyle giriş-çıkış yönünde olmak üzere Pazarkule’de 2 yeni mağaza açıldı. Pazarkule’nin yanı sıraSetur Duty Freeolarak 2008 yılından itibaren faaliyet gösteren Kapıkule mağazası da misafir beklentilerini en iyi şekilde karşılamak adına yenilendi.

 Koç Topluluğu şirketlerinden Setur’un, duty free işletmeciliğinde Türkiye’nin en köklü ve en yaygın markası Setur Duty Free; dijitalleşmeden yararlanan hizmetleri, geniş ürün gamı ve konforlu alışverişe olanak tanıyan mağaza tasarımları ile müşterilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatan mağazalarına bir yenisini ekledi. Edirne’de 4.mağazasını Pazarkule’de açan şirket, Türkiye’nin dört bir yanındaki havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanları olmak üzere 21 bölgedeki mağaza sayısını 53’e çıkardı. Ayrıca Setur Duty Free 2008 yılından itibaren hizmet veren Kapıkule mağazasını Butik &Aksesuar, Elektronik ve Oyuncak kategorilerinde bünyesine eklediği yeni markalar ve ürünlerin yanı sıra konforlu alışveriş imkanı sunan dekorasyonuyla yeniledi.

 “Ülke turizmine katkı sağlayan her yerdeyiz”

 Setur Duty Freeolarak, İstanbul’a yakınlığı ile ilginin her zaman yoğun olduğu Edirne sınır kapısı mağazalarına yönelik çalışmalarını, uzun süreli planlama neticesinde hayata geçirdiklerini belirten Setur Duty Free Genel Müdür Yardımcısı Arzu Bozkurt Atalay şu değerlendirmede bulundu: “Avrupa’ya açılan kara sınır kapılarımızın olduğu Edirne’de ilk mağazamızı 2002 yılında İpsala hudut kapısında açtık. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Pazarkule mağazamız ile birlikte Edirne’de tüm kara sınır kapılarına Setur Duty Free farkını taşımış olduk. Son yıllarda Yunan turist sayısında ve günübirlik giriş-çıkışlarda yaşanan artışın yanı sıra,  misafirlerimizin talepleri doğrultusunda faaliyetlerine başlayan Pazarkule mağazamız, giriş-çıkış yönünde 2 mağaza olarak hizmet sunacak. Öte yandan son 2 senedir marka ve ürün gamını artırmaya odaklandığımız, dekorasyon anlamında yatırımlar gerçekleştirdiğimiz Kapıkule mağazamızı da yeniledik. Misafirlerine konforlu bir alışveriş deneyimi sunacak Kapıkule mağazamız yenilenen yüzüyle misafirlerine ayrıca çok özel fırsatlar sunacak. Setur Duty Free olarak ülke turizmine katkı sağlayan her yerdeyiz ve sektörümüzün gelişimine önderlik etmeye devam edeceğiz.”

 Setur Duty Free Pazarkule ve Kapıkule mağazalarında yılın farklı dönemlerinde çok özel promosyonlar uygulanmaya devam edecek. Bu doğrultuda yıl sonuna kadar butik aksesuar kategorisinde yüzde 40’a varan indirim fırsatları her iki mağazada misafirlerle buluşacak.

 SETUR HAKKINDA

1965 yılında Koç Topluluğu şirketlerinden biri olarak kurulan Setur, turizm alanında yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü ile otel satışı, IATA uçak bileti satışı, vize hizmetleri, kongre ve seminer organizasyonları ve yurt dışı eğitim başlıklarında hizmetler sunuyor.

 

Duty Free işletmeciliğinde Türkiye’nin en köklü ve en yaygın markası olan Setur Duty Free, tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında yaklaşık 22 bin metrekarelik alanda, 21 bölge 53 mağazasıyla gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği yapmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız