Kıbrıs

Güncel

Setur Marinas, Turizm Yatırım Forumu’na katıldı

Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) stratejik ortaklığında düzenlenen bu özel buluşmaya Türkiye’nin lider zincir marina işletmesi Setur Marinaları da katıldı

1 Aralık 2023 Saat: 15:24
Setur Marinas, Turizm Yatırım Forumu’na katıldı
Setur Marinas, Turizm Yatırım Forumu’na katıldı

Setur Marinas, Turizm Yatırım Forumu’na katıldı

Turizm Yatırımcıları Derneği tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen Turizm Yatırım Forumu İstanbul’da gerçekleştirildi.  Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve TTYD’nin üyesi bulunduğu Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) stratejik ortaklığında düzenlenen bu özel buluşmaya Türkiye’nin lider zincir marina işletmesi Setur Marinaları da katıldı

 Türkiye’nin en kapsamlı turizm yatırım etkinliği olarak değerlendirilen Tourism Investment Forum 29 Kasım günü gerçekleştirildi. Turizm yatırımcılarının en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) tarafından düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin lider zincir marina işletmesi Setur Marinaları da katıldı.

 

Açılış konuşmasını Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol’un yaptığı organizasyon, T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenerek turizm sektörünün tüm bileşenleri bir araya getirdi.

 

Türk Turizm Markaları için Uluslararası Yol Haritası başlıklı oturumundaki konuşmacılardan biri olan Setur MarinasGenel Müdürü Emre Doruk ise, organizasyonun tüm Türk Turizm Markaları için öneminden ve Setur Marinaları’nın 2024 yılındaki hedeflerinden bahsetti.

 

Tourism Investment Forum (TIF); turizme yön veren fikir önderleri, uluslararası yatırımcılar, finansal kuruluşlar, bankalar ve fonlar, yerli/yabancı otel ve turizm tesisleri yatırımcıları ve işletmecileri, uluslararası zincir ve markaların yöneticileri, finans, hukuk ve proje geliştirme danışmanları, gayrimenkul geliştirme şirketleri, kruvaziyer limanları, marinalar, hava yolları, yenilikçi ve teknolojik oyun kurucuları ve  yeni nesil yatırımcılar, online seyahat acenteleri, tur operatörleri, kamu kuruluşları katılımıyla dev bir organizasyon olan destekçileriyle hem Türk hem de dünya turizmine şekil verecek bir organizasyon olma hedefi taşıyor.

 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız