Kıbrıs

Oteller

Sofitel Istanbul Taksim Hotel’in yeni genel müdür getirildi

Sofitel Istanbul Taksim Hotel’in Genel Müdürlüğü görevine otelcilik sektörünün deneyimli yöneticilerinden Bozkurt Atabek getirildi

2 Ekim 2023 Saat: 15:21
Sofitel Istanbul Taksim Hotel’in yeni genel müdür getirildi
Sofitel Istanbul Taksim Hotel’in yeni genel müdür getirildi

Sofitel Istanbul Taksim Hotel’in yeni genel müdür getirildi

Sofitel markasının Türkiye’deki ilk oteli olan Sofitel Istanbul Taksim’de Eylül ayı itibarı ile yeni Genel Müdür Bozkurt Atabek görevine başladı.

 Sofitel Istanbul Taksim Hotel’in Genel Müdürlüğü görevine otelcilik sektörünün deneyimli yöneticilerinden Bozkurt Atabek getirildi. Uzun yıllardır farklı otellerde Genel Müdürlük görevini başarı ile sürdürmüş olan Atabek, son olarak Accor otellerinden biri olan M-Gallery the Artisian Istanbul otelinde Genel Müdür olarak görev almıştı. Accor otel grubunun lüks kategori markalarından biri olan Sofitel markasının Türkiye’deki tek oteli olan Sofitel Istanbul Taksim’e Genel Müdür görevi ile atanan Bozkurt AtabekDokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezundur. Kariyerine 1988 yılında Phaselis Princess Kemer’de barmen olarak başlayan Atabek1992 yılında The Marmara Istanbul’da çalışmaya başlamış, ön büro, rezervasyon ve satış departmanlarında görev almıştır.

 1999 yılında Amerika’ya giden Bozkurt Atabek, Savannah Marriott Riverfront Hotel’de Ön Büro Müdür Yardımcısı olmuştur. Ardından Richmond Marriott West’de Ön Büro Müdürü, Evansville Airport Marriott’da Odalar Bölümü Müdürü ve Melville Marriott Long Island’da Operasyon Direktörü olarak çalışmıştır.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız