Kıbrıs

Dünya

Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları sona erdi

Tekirdağ'da düzenlenen 6. Uluslararası Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları sona erdi.

6 Eylül 2022 Saat: 10:12
Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları sona erdi
Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları sona erdi

Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları sona erdi

Tekirdağ /Süleymanpaşa NHA Tekirdağ'da düzenlenen 6. Uluslararası Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları sona erdi.

Uluslararası Süleymanpaşa CUP Yelken Yarışları; sporcular, antrenörler, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlenen Kortej ile başladı. Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Paşa Brass Topluluğu’nun tempolu melodileri eşliğinde yüzlerce sporcu tören alanına yürüdü.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü yöneticileri, teknik heyet, hakem ve jüri heyetleri ve 8 ülke, 37 kulüpten 7-15 yaş arası 313 sporcu ile birlikte gerçekleştirilen kortejin ardından, Tarihi Valilik Binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunularak saygı duruşunda başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tekirdağ Valiliğinin katkılarıyla gerçekleştirilen organizasyonda Azerbaycan, Yunanistan, Bulgaristan, Malta, Kuzey Makedonya, Ukrayna ve Tayland'dan 313 sporcu mücadele etti. Rumeli İskelesi'nde düzenlenen tören, protokol üyelerinin dereceye giren sporculara kupa ile madalyalarını vermesiyle sona erdi.

Ödül töreninde başkan Cüneyt Yüksel, Başkan yardımcısı Sabri Çınar, Yelken ihtisas kulübü ve federasyon temsilcisi Şenol Birol Uzel, liman bölge başkanı İrfan Kızıltaş, Yelken kulübü başkanı Eren Cicioğlu, S.paşa GHS ilçe müdürü Hüseyin Mutlu, Yelken kulübü yönetim kurulu üyeleri Göksel Karaevli, Osman Serez, Erkan Şen, Umur İnanç turnuvada dereceye girenlere kupalarını takdim ettiler

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız