Kıbrıs

Dünya

SunExpress’ten eğitime destek

Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile SunExpress Eğitim Protokolü İmzaladı

28 Ekim 2022 Saat: 22:50
SunExpress’ten eğitime destek
SunExpress’ten eğitime destek

SunExpress’ten eğitime destek

Türk Havayolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan SunExpress ve Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında bilgi ve birikim aktarımı ve Türk havacılık sektörü için yetkin iş gücü yetiştirilmesine katkı sağlanması amacıyla eğitim protokolü imzalandı.

Protokolle Türk havacılık sektörüne değer katmayı hedefleyen gençlere 30 yılı aşkın havacılık tecrübesini aktarmayı hedefleyen SunExpress, Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile uzun yıllardır devam eden iş birliğini bir protokol ile sürdürülebilir eğitim programına dönüştürdü. Bu kapsamda SunExpress, Teknik Departman bünyesi altında kurmayı hedeflediği Bakım Eğitim Organizasyonu’nun zorunlu olan bazı pratik eğitimlerini, Meslek Okulu’nun atölye ve tesislerini kullanarak gerçekleştirecek.

SunExpress eğitmenleri tarafından teknisyen adayı olan personele verilecek eğitimlere, okul öğrencileriyle beraber atölye ve branş öğretmenlerinin de katılması, sektör ve okul iş birliği için önemli bir adım olacak.

Etiketler: SunExpress,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız