Kıbrıs

Gezi

Tanıtım gezisinin son misafirleri ise SUBÜ öğrencileri oldu

Tanıtım gezisinin son misafirleri ise SUBÜ Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencileri oldu.

10 Kasım 2023 Saat: 22:55
Tanıtım gezisinin son misafirleri ise SUBÜ öğrencileri oldu
Tanıtım gezisinin son misafirleri ise SUBÜ öğrencileri oldu

Tanıtım gezisinin son misafirleri ise SUBÜ öğrencileri oldu

Levent Candan/Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya’ya yeni gelen öğrencilerin, şehri tanıması için ‘tanıtım gezileri’ düzenliyor. Tanıtım gezisinin son misafirleri ise SUBÜSapanca Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencileri oldu.

İl Ormanı, Melen Botanik Vadisi, Acarlar Longozu, Sakarya Nehri'nin Karadeniz'le birleşme noktası, Karasu Sahili ve Poyrazlar Gölü’ne giden öğrenciler şehrin cennet güzelliklerini keşfetti.

Yüce ile çay sohbeti

Tur sonunda Nehir Çikolata evinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile buluşan öğrenciler, O’nunla çay sohbeti yaptı. Sohbet sırasında turizm öğrencileri adına konuşma yapan 1. sınıf öğrencisi Ayşe Karagülle, “Sakarya’yı yakından tanıma imkânı bulduk. Doğru şehre tercih yaptığımızı bir kez daha anlamış bulunduk. Gerek Sakarya’nın doğal güzellikleri gerekse gençlere yönelik yatırımlarla şehrinizi çok beğendik. Büyükşehir’e minnettarız” ifadelerini kullandı.

“İmkanları en geniş öğrenci şehri olsun…”

Başkan Ekrem Yüce, çay eşliğinde öğrencilerle sohbet ederken, öğrencilerin taleplerini de not aldı. Sakarya’nın doğal güzelliklerinden, gençlere yönelik yaptığı hizmetlerden ve sosyal belediyecilik yatırımlarından bahseden Yüce, Sakarya’nın aynı zamanda Türkiye’nin imkanları en geniş öğrenci şehir olması için çalışmaya, üretmeye ve sosyal yaşam alanlarını zenginleştirmeye devam ettiklerini dile getirdi.

“Yeşilin ve mavinin şehri Sakarya…”

Yüce, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimize şehrimizin zengin kültürel ve doğal mirasını tanıtıyor, gelecek nesillerimize aktarıyoruz. Şehrimizin ve belediyemizin tüm imkânlarını gençlerimize seferber ediyoruz. Yeşilin ve mavinin hâkim olduğu şehrimize gelen tüm kardeşlerimize tekrar hoş geldiniz diyorum Ekrem amcanızın kapısı sizlere sürekli açık” dedi.

Yüce’den ‘internet kartı’ hediyesi

Sapanca Turizm MYO Müdürü Prof. Dr. Şevki Ulema ise Yüce’nin öğrencileri her koşul ve şartta desteklediğini söyleyerek, “Başkanımız her yıl düzenli olarak bu turları düzenleyip bizleri her anlamda destekliyor. Bu desteklerinden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Okul müdürü, Başkan Yüce’ye plaket takdim etti ve öğrenciler için keyifli bir gün başkan Yüce ile hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. Başkan Yüce, gün sonunda öğrencilere içinde internet paketinin yüklü olduğu kartlar hediye etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız