Kıbrıs

Acentalar

TÜRSAB üyeleri ve turizmciler, Antalya'da buluşacak

TÜRSAB üyeleri ve turizmciler, iletişim-eğitim ve dayanışma mottosuyla Antalya'da buluşacak

2 Şubat 2024 Saat: 18:50
TÜRSAB üyeleri ve turizmciler, Antalyada buluşacak
TÜRSAB üyeleri ve turizmciler, Antalya'da buluşacak

TÜRSAB üyeleri ve turizmciler, Antalya'da buluşacak
Seyahat acentaları başta olmak üzere sektörün tüm paydaşlarını bir araya getiren 2. TÜRSAB Turizm Kongresi için geri sayım başladı. TÜRSAB tarafından düzenlenen ve ilki çok ses getiren TÜRSAB Turizm Kongresi'nin ikincisi 16-18 Şubat tarihinde Antalya'da gerçekleştirilecek.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından 16-18 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. TÜRSAB Turizm Kongresi, bu yıl Antalya'nın gözde mekanlarından Royal Seginus Hotel'de gerçekleştirilecek. İş Bankası'nın ana sponsorluğunda düzenlenecek olan kongrede, 11 farklı panelde birbirinden değerli isimler, seyahat acentası temsilcileriyle bir araya gelecek.

Üç gün sürecek olan 2. TÜRSAB Turizm Kongresi, turizm profesyonelleri için sektörün bugününü ve yarınını tartışacakları, bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları, sektörün geleceğine yön verecek stratejilerin ele alınacağı bir buluşma noktası olacak.

 Kongrede sektörün geleceğine ışık tutulacak

Sektörün geleceğine ışık tutmak amacıyla sürdürülebilir turizm, dijital dönüşüm, seyahat teknolojileri ve turizm trendleri ana temalarının ele alınacağı kongrede, birbirinden değerli dünyaca ünlü konuşmacılar ve sektör liderleri, derinlemesine analizler ve perspektifler sunacaklar. Uluslararası katılımın yoğun olacağı ve global bir bakış açısını temsil eden kongrede turizmin geleceğine ışık tutmak ve tüm dünyada seyahat endüstrisinde yaşanan değişim ve dönüşümü analiz edilecek.

 Birbirinden değerli isimler turizm profesyonelleriyle buluşacak

Kongre boyunca ICCA Avrupa Bölge Direktörü Efi Koudeli, GAINING EDGE Analiz ve Araştırma Direktörü Milos Milovanovic, UNTWO Teknik İş Birlikleri Direktörü Jaime Mayaki, Psikolog Prof. Dr. Acar Baltaş, TÜRSAB Hukuk Başdanışmanı ve Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Avukat İlker Ünsever, Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu, Tiyatro Oyuncusu ve Yazar Sunay Akın, Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz gibi isimlerin yanı sıra, alanında uzman birçok yerli ve yabancı konuşmacı, sektördeki en yeni gelişmeleri ve inovatif yaklaşımları paylaşacaklar. 2. TÜRSAB Turizm Kongresi'ne katılan seyahat acentaları temsilcileri, ağ oluşturma, bilgi alışverişi ve yeni iş birlikleri için de önemli fırsatlar yakalayabilecek.

Panellerde yeni iş modelleri ve trendler de konuşulacak

Kongrede ayrıca, otel-acenta ilişkileri, hukuk ve mevzuat, yeni iş modelleri, yeni nesil turizm trendleri, dijitalleşme ve havacılık, ekonomi ve sürdürülebilirlik gibi sektör için büyük önem arz eden çeşitli konuların ele alınacağı paneller düzenlenecek.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız