Kıbrıs

Dünya

UBER Taksi, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’dan sonra şimdi Adana’da

Global teknoloji platformu Uber, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’dan sonra şimdi de Adana’da faaliyete başladı.

2 Şubat 2023 Saat: 00:11
UBER Taksi, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’dan sonra şimdi Adana’da
UBER Taksi, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’dan sonra şimdi Adana’da

UBER Taksi, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’dan sonra şimdi Adana’da

Hem Adanalılar hem de Adana’ya seyahat edenler, 01 Şubat 2023 itibariyle Uber uygulaması üzerinden Uber Taksi çağırabilecekler.

Uber, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’dan sonra Adana’da da sarı taksiler ile hizmet vermeye başlayarak Uber Taksi ürünü ile Türkiye’deki faaliyetlerini büyütmeye devam ediyor. Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, "Uber Taksi, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’nın ardından, Adana’da da faaliyete başladığı için mutluyuz. Uber teknolojisini, başka yeni şehirlere de en kısa zamanda getirmeyi arzu ediyoruz.” dedi.

Kullanıcılarının dakikalar içinde diledikleri yere kolayca ulaşmalarını sağlayan ulaşım teknolojisi platformu Uber, her yolculukta sigorta koruması, GPS üzerinden yolculuk takip imkanı, sürücü kalite kontrol sistemi ve sürücü puanlama sistemi ile her zaman yüksek güvenlik standartları sağlamayı hedefliyor.

Uber Adana’ya gelişini kutlamak adına tüm kullanıcılarına yalnızca Adana’da geçerli 70 TL’ye kadar bir (1) adet ücretsiz Uber Taksi yolculuğu hediye ediyor. Adana’daki tüm Uber kullanıcıları MERHABAADANA kodu ile ücretsiz yolculuk imkanından faydalanabilecekler.  

Uber uygulaması nasıl çalışır:

Uber uygulamasında Cüzdan sekmesindeki Promosyonlar bölümüne:MERHABAADANA kodunu ekleyin, Uber Taksi çağırın ve 70 TL’ye kadar ücretsiz yolculuğunuzun keyfini çıkarın.

Uber hakkında:

Tek bir tuşa basarak istediğiniz yere gitme fikriyle yola çıkan Uber, bugün 70 ülkede, 10 binden fazla şehirde, günde 21 milyon yolculuk yapılmasına imkân sağlayan global bir teknoloji platformudur.

Uber’in misyonu şehir ulaşımını geliştirmektir. Uber 2010 yılında basit bir sorunu çözmek için ortaya çıktı: Tek bir tuşa basarak nasıl yolculuk yapılabilir? O günden bugüne, 36 milyardan fazla yolculuk yapılarak, Uber insanları gitmek istedikleri yere yakınlaştıran çeşitli ürünler geliştirmeye devam etmiştir. Uber, insanların, yemeklerin, eşyaların şehirlerde nasıl taşındığını değiştirerek dünyaya ulaşımda yeni imkanlar yaratan bir platform haline gelmiştir. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız