Kıbrıs

Kültür Sanat

Yüzyılın Divası’nın Sanatla Randevusu

Sanatın ve tarihin sanatseverler ile buluşmasında önemli adımlar atan, sanat ve gezi tutkunlarını bir araya getiren Sanatla Randevu, yılın son günlerinde benzersiz deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

26 Aralık 2023 Saat: 21:32
Yüzyılın Divası’nın Sanatla Randevusu
Yüzyılın Divası’nın Sanatla Randevusu

Yüzyılın Divası’nın Sanatla Randevusu

Sanatla Randevu, sanatın farklı bir ya da birkaç dalını işin içine katarak, her zamankinden farklı deneyimler sunuyor. Sanatla Randevu kapsamında, farklı tecrübeler yaşatacağına inandığı seyahat noktalarını, mekanları, kişileri ve hikayelerini bir araya getirerek programlar çıkarıyor ve unutulmayacak tecrübelere dönüştürüyor.

 Ayşe Kaynarcalı öncülüğünde hayata geçirilen Sanatla Randevu, sanat aşıklarını, sanatın kökleriyle tanıştıran bir oluşum görevi üstlenmeye devam ediyor. Sanatla Randevu, sanatseverleri 20. Yüzyılın en önemli opera sanatçılarından biri olan Maria Callas’ın fırtınalı yaşamı ve benzersiz sanatına uzanan bir yolculuğa çıkardı.

 

Sanatla Randevu, Serhan Bali ile 18 Aralık Pazartesi 14.00-16.00 saatlerinde Grand Wyndham Kalamış Otel’de gerçekleştirdiği programda; fırtınalı yaşamı, tutkuları ve benzersiz sanatıyla doğumunun 100. yıldönümünde “La Divina”yı konuştu.

 

Yüzyılın Divası olarak nitelendirilen Maria Callas, Sanatla Randevu konuklarının huzurunda özel bir oturumla anıldı. Opera dünyasındaki etkisi hissedilen ve bıraktığı kalıcı mirasıyla ilham veren Maria Callas, doğumunun 100. yıl dönümünde, Türkiye'nin yıllardır alanındaki tek mecrası olan ''Andante'' klasik müzik dergisinin genel yayın yönetmeni, müzik belgeselleri yapımcısı ve müzik seyyahı Serhan Bali, Sanatla Randevu konukları için anlattı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız